Marketingassistent med smag for B2B marketing søges (barselsvikariat med mulighed for fastansættelse)


Er du en kreativ multitasker, der kan tage initiativ og omsætte idéer til handling? Er du stærk i det grafiske, men brænder for en bred hverdag indenfor B2B-marketing? Så er det muligvis netop dig, vi søger til et 12 måneders barselsvikariat med gode muligheder for fastansættelse.

Om stillingen
Vi søger en dedikeret og selvstændig marketingassistent til at blive en del af vores team, mens vores dygtige marketingkoordinator er på barsel. I denne rolle vil du have ansvaret for størstedelen af vores B2B-marketingaktiviteter. Du vil få en bred vifte af opgaver inden for B2B-marketing, og din indsats vil bidrage til vores B2B-marketingstrategi og skabe værdi i vores team. Din hverdag bliver alsidig og kræver, at du trækker på dine kompetencer inden for forskellige marketingdiscipliner, da du skal håndtere alt lige fra udvikling af kampagner til administration af sociale medier. Vi forventer, at du kan jonglere med flere opgaver og deadlines samtidig med, at du bevarer din selvstændighed og effektivitet.

Hvis du blomstrer i et dynamisk miljø, hvor du kan udfolde dine kreative evner og samtidig vise dine organisatoriske færdigheder, så håber vi på, at du vil søge stillingen som selvstændig marketingassistent hos os.

Dine arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af nyhedsbreve (MailChimp) inkl. indsamling af indhold fra bl.a. driften
  • Opdatering af vores fire nordiske shopsites (DK, NO, SE & FI)
  • Vedligeholdelse af website (DK, NO, SE & FI)
  • Udarbejdelse af content til sociale medier og messemateriale
  • Koordinering af oversættelser og til eksterne marketingbureauer
  • Ad hoc-opgaver inden for marketing

Om dig
Du har en relevant uddannelse inden for grafisk design eller marketing, eventuelt som nyuddannet. Du har stærke færdigheder inden for grafisk design med erfaring i brugen af InDesign, Photoshop og gerne Illustrator på brugerniveau. Du har kendskab til CMS-systemer, ideelt set DynamicWeb. Du har gode kommunikationsfærdigheder på dansk i både skrift og tale, samt evnen til at kommunikere internt på tysk eller engelsk.

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende arbejdsdag i en serviceorienteret virksomhed, hvor du får mulighed for at udfolde dine kreative evner og tage ansvar. Du vil have chancen for at sætte dit præg på dagligdagen i et åbent og uformelt arbejdsmiljø. Desuden har vi en god kantineordning, samt en række forskellige personalegoder på tværs af koncernen.

Om os
ASWO Danmark, der er en del af Fleggaard koncernen, er med sine tre datterselskaber i Norge, Sverige og Finland, Nordens største B2B forhandler af reservedele og tilbehør til samtlige elektroniske og elektriske apparater i hjemmet. Vi forsyner professionelle reparatører, webshops, kæder og uafhængige forhandlere ud fra vores sortiment med mere end 17 millioner forskellige varenumre. Vi er samtidig en del af et internationalt samarbejde og med vore partnere, dækker vi 39 lande i Europa. 

Kontakt
Vi inviterer til jobsamtaler løbende, så vent endelig ikke med at indsende din ansøgning. Vi forventer ansættelsesstart medio/ultimo oktober eller efter aftale.

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketing- & Sales Manager Sten Schroll på telefon: +45 72 30 34 85 eller via e-mail: marketing@aswo.dk