ASWO – Nordens største reservedel-distributør

ASWO Danmark startede i 1988 som en mindre reparations- og grossistvirksomhed i Fleggaard Koncernen. I 1996 indledte firmaet et samarbejde med ASWO International i Tyskland om samhandel og afsætning i Danmark. 
I årene 2007 og 2008 fødtes datterselskaberne ASWO Sverige AB og ASWO Norge AS, og med den seneste åbning af ASWO Finland Oy i 2017 blev ASWO Nordens absolut største på sit område.

Vi er stadig en del af Fleggaard Koncernen med samarbejdspartnere i samtlige europæiske lande. På vores hovedlager og indkøbsafdeling i Tyskland står 480 dygtige kolleger klar til at hjælpe vores nordiske kunder.  

1

Nordisk team

400

Brands

17.000.000

Unikke varenumre

Er noget defekt? Find delen hos ASWO

ASWO er Nordens største distributør af reservedele til alle former for elektronik og husholdningsapparater i hjemmet. Vi leverer originale reservedele til samtlige varemærker – både de mest kendte og de mindre kendte. Så mangler du noget, er der stor sandsynlighed for vi har det på lager eller kan skaffe det indenfor få dage. 

Vi henvender os specifikt til professionelle: Som reservedel-distributør sælger vi derfor ikke til private, men til samtlige forhandlere, teknikere og elektrikere – som privat bruger finder du os i dit nær- og lokalområde igennem vores store netværk af forhandlere. Gennem din lokale forhandler har du som almindelig forbruger dermed adgang til mere end 17 millioner forskellige reservedele og tilbehørsprodukter. 

Vi sætter en ære i at være totalleverandør inden for vores område, så nærmest uanset hvad der skal skiftes ud, kan din tekniker, forhandler eller reparatør få det hos ASWO.

Det kan være grønnest at reparere

ASWO tænker grønt og ønsker som reservedel-distributør at være drivkraft for bæredygtighed i branchen.
Teknologier bliver mere og mere energieffektive, men det kræver ressourcer at producere og transportere nye apparater. Derfor kan det ofte betale sig at reparere sine elektroniske produkter et par gange, inden de skiftes ud med helt nye apparater. 

Ved at stå klar med nærmest alle tænkelige reservedele gør ASWO det muligt for vores kunder at reparere effektivt. Dermed spares miljøet for mange millioner tons elektronik-skrot. Hver lille reservedel, der øger levetiden på et apparat, er med til at gøre apparatets vugge-til-grav-regnskab lidt mere bæredygtigt til gavn for vores fælles miljø og klima.