Kundeservicemedarbejder søges til ASWO

Er kundetilfredshed noget, der driver dig? Er du passioneret omkring den support du yder, og gør du gerne noget ekstra for at sikre den gode kundeoplevelse? Hvis ja, så er det lige præcis dig vi søger.

Vi søger en kundeservicemedarbejder til vores team for det danske marked som består af 4 medarbejdere. Din primære opgave bliver at sikre, at alle vores kunder får en god oplevelse, når de henvender sig til os. Derfor leder vi efter en person, som er i stand til at sætte sig ind i kundernes behov og udfordringer.

Dine opgaver

  • Besvare henvendelser fra vores erhverskunder via telefon og mail
  • At håndtere tekniske forespørglser via vores onlineportal
  • At håndtere og pleje data  i vores ERP system
  • Ad Hoc opgaver

Vi søger en person, der med stort engagement kan lide at tage fat og løse rutine opgaver. Du har “ja-hatten” på, og det falder dig naturligt at tage ansvar. Det er ikke vigtigt for os, at du har mange års erfaring. Det vigtigste er din indstilling til - og dit ønske om - at gøre vores erhvervskunder glade. Så skal vi nok klæde dig godt på til stillingen. Er du nyuddannet fra handelsskolen eller kommer du fra f.eks. reservedelsbranchen eller et andet teknisk servicefag, kan du sagtens være et godt match - så længe du kan genkende dig selv i det vi leder efter.

Baggrund og kompetencer 

  • Du har erfaring med – eller interesse for at servicere kunder via telefon og mail
  • Du finder det motiverende- og evner – at tale med mange forskellige typer af kunder
  • Ud over dansk i skrift og tale kan du kommunikere internt på tysk eller engelsk
  • Du er lærenem, har tæft for IT-systemer og en naturlig lyst til at lære nyt
  • Du kan bruge MS Office/Excel på brugerniveau
  • Har en relevant uddannelse, fx fra handelsskolen

Et godt sted at arbejde

Vi lægger vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at anvende og styrke dine kompetencer - i en virksomhed, hvor vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor positiv energi og højt humør vægtes højt.

Kontakt 

Der afholdes jobsamtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Har du yderligere spørgsmål så kontakt venligst Karina Andersen, Teamleder på tlf.: +45 22 65 56 77.

Søg stillingen her
 

ASWO Danmark, der er en del af Fleggaard koncernen, er med sine tre datterselskaber i Norge, Sverige og Finland, Nordens største B2B forhandler af reservedele og tilbehør til samtlige elektroniske og elektriske apparater i hjemmet. Vi forsyner professionelle reparatører, webshops, kæder og uafhængige forhandlere ud fra vores sortiment med mere end 15 millioner forskellige varenumre. Vi er samtidig en del af et internationalt samarbejde og med vore partnere, dækker vi 39 lande i Europa.

keyboard_arrow_up